torsdag 19 mars 2009

Update

Oj, oj mycket har hänt i klättervärlden på senaste tiden! Helgen 7-8 mars avgjordes boulder SM, vilket nog ingen har missat. Matilda vann såklart (OBS detta räknas inte som skryt, Mira skriver) bland tjejerna och en annan Stockholmare, Daniel Sendersuit Andresson, vann bland killarna. GRATTIS! Vi på TPS vill även rikta ett enormt-jävla-megastort-grattis till Jocke Berglund, som kom på andra plats. Vi är jättestolta över dej! Katrin Svensson, även hon från Stockholm, kom tvåa bland tjejerna. Känns det som att Stockholm spankar alla klätterklubbar just nu? Svar JA! För övrigt kan vi bara säga att tävlingen var mycket väl arrangerad med superfina problem (tack Peter Bosma) och trevliga människor.
_______
Är du trött på dina vanliga klätterbyxor? Då har vi lösningen för dej. Den stavas S-K-O-R-T. Skorten liknar en tenniskjol, kjol och shorts i ett alltså, och passar utmäkt när man skall bouldra och man vill känna sig lite extra chic. Vill du se hur dessa ser ut är det bara att kolla in TPS i närmsta klätterhall nu när vädret äntligen börjat bli lite varmare. Vill du beställa eller veta mer om skorten hör av dig eller gå in på marmot.se. Den som mobbas eller fäller en olämplig kommentar kan förvänta sig en rejäl kölhalning här på bloggen...
_______
Vi har fått en ny led på karbin, The Real Pinkieshow, ROSA grepp, 7b+. Tack än en gång Micke!
_______
Tävlingssäsongen har börjat! Härnäst väntar bouldercupen i Västervik med nytt format (var inte problemet med bouldertävlingarna att publiken inte förstår vem som leder och inte att man får klättra för lite..?) och Stockholscupen på Solna. Detta ser vi fram emot!
_______
Härmed utlyser vi en tävling, GISSA SIX-PACK. Vem tillhör denna vältränade mage? Posta din gissning i kommentarerna! Pris utlovas!


4 kommentarer:

  1. Det är ju Tjockper för helvete. Slappaste fettot norr om nynäs...

    SvaraRadera
  2. Bosse Sättare eller Fredrik Jakobsson...

    SvaraRadera
  3. Daniel Andersson Tror jag att det är hmmmm, ligger mycket tänkande bakom min gissning. Trodde att det kanske var Trevor ett tag....
    Charlotte!

    SvaraRadera
  4. Det är Per Holm, jag har gått runt och inspekterat magar på verket i en månad. Jag går numera under namnet Fluktarn..

    SvaraRadera